Piri Piri Sauce
ΥΛΙΚΑ (για ένα κιλό):
- Νερό – 750 γρ.
- Ξύδι - 60 γρ.
- Ζάχαρη - 120 γρ.
- Ruby Piri Piri - 30 γρ (3 κουταλιές της σούπας )
- Stabi Μάγια – 30 γρ. (2 γεμάτες κουταλιές της σούπας )
- Αλάτι – ένα κοφτό κουταλάκι του γλυκού
- Πελτέ ντομάτας - ένα κουταλάκι του γλυκού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανακατέψτε όλες τις σκόνες μαζί.
Ανακατέψτε το νερό με το πελτέ ντομάτας και προσθέστε τις σκόνες.
Μόλις πάρει βράση η σάλτσα προσθέστε και το ξύδι.
Κρυώστε στο ψυγείο.