logoh   

Piri Piri Sauce

Piri Piri Sauce.png

ΥΛΙΚΑ (για ένα κιλό):

  • Νερό – 750 γρ.
  • Ξύδι - 60 γρ.
  • Ζάχαρη - 120 γρ.
  • Ruby Piri Piri - 30 γρ (3 κουταλιές της σούπας )
  • Stabi Μάγια 30 γρ. (2 γεμάτες κουταλιές της σούπας )
  • Αλάτι – ένα κοφτό κουταλάκι του γλυκού
  • Πελτέ ντομάτας - ένα κουταλάκι του γλυκού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ανακατέψτε όλες τις σκόνες μαζί.

Ανακατέψτε το νερό με το πελτέ ντομάτας και προσθέστε τις σκόνες.

Μόλις πάρει βράση η σάλτσα προσθέστε και το ξύδι.

Κρυώστε στο ψυγείο.

 

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr    | facebookinstagram

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies