logoh   

Rice with Mussel

ΥΛΙΚΑ

• 500γρ καθαρισμένα μύδια
• 1 κούπα ρύζι parboiled
• 4 κουταλιές της σούπας παρθένο ελαιόλαδο
• 2 κρεμμύδια
• 2 σκελίδες σκόρδο
• 2 φύλλα δάφνης
• ½ ματσάκι άνηθο
• 10 γρ Ζωμό Κυδώνι Vongole
• 2 κούπες νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Διαλύετε το Ζωμό Κυδώνι Vongole στο νερό.
Σοτάρετε σε ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο για 2- 3 λεπτά.
Προσθέτετε το ρύζι και σοτάρετε για άλλα 2 λεπτά.
Προσθέτετε τα φύλλα δάφνης και με μια κουτάλα της σούπας το ζωμό, σιγά - σιγά, μέχρι να απορροφήσει το ρύζι όλα τα υγρά.
Προσθέτετε τα μύδια και το άνιθο.
Μόλις το φαγητό πάρει βράση, σκεπάζουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Αφήνουμε το μυδοπίλαφο να ‘ξεκουραστεί’ και να πιει τα υγρά του για πέντε λεπτά, ενώ η θερμότητα θα μαγειρέψει τα μύδια.

 

 

 

002 

003 

005

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr    | facebookinstagram

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies