μίγμα σε σκόνη για σάλτσα
Μίγμα για κρύας παρασκευής λευκής, κρεμώδους σάλτσας με νιφάδες με γεύση μπέικον. Προσθέτετε εσείς αυγά.
ΧΡΗΣΗ: Για ζυμαρικά, πίτσα καρμπονάρα.
ΟΔΗΓIΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Για 4 κιλά σάλτσα θα χρειαστείτε:
1 κιλό CARBONARA ΜΙΧ
3 λίτρα νερό
Χτυπήστε με σύρμα τα υλικά για 1 λεπτό, μέχρι η σάλτσα να γίνει πηχτή και κρεμώδης.
Μπορείτε να παρατείνεται το χρόνο ζωής προσθέτοντας ΣΟΡΜΠΕΝ, σύμφωνα με τις οδηγίες του προϊόντος.
ΣΥΣΚΕΥΑΣIΑ: Σε σακoύλα αλoυμιvίoυ/ PE με καθαρό περιεχόμεvo 1 κιλό.
ΣΥΣΤΑΤIΚΑ: Φυτικά λιπαρά (φοινικέλαιο), τροποποιημένο άμυλο καλαμποκιού, τυρί σε σκόνη (περιέχει ΓΑΛΑ), εκχύλισμα μπαχαρικών (σε φορέα μαλτοδεξτρίνη), φυτική πρωτεΐνη (περιέχει ΣΟΓΙΑ), ΑΥΓΟ πλήρες σε σκόνη, αφυδατωμένα λαχανικά, αλάτι, αρωματικές ύλες, πηκτικό: ξανθάνη.
Κατηγορίες αρώματος (Σύμφωνα με τον Κανονισμό 1334/2008/ΕΚ):Αρωματικές ουσίες, φυσικό αρωματικό παρασκεύασμα, καπνιστών τροφίμων, θερμικής επεξεργασίας.
ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ: γάλα, σόγια, αυγό
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Διατηρείται καλά κλεισμένο σε ξηρό (σχετική υγρασία 50-70%) και δροσερό μέρος (6-25C) μέχρι 12 μήνες. Διαφορετικά να αναλωθεί κατά προτίμηση μέσα σε 6 μήνες. Αφού ανοιχτεί η σακούλα να αναλωθεί μέσα σε ένα μήνα.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ: