Καρύκευμα σε σκόνη
Ήπια πικάντικο και καυτερό μίγμα για μεξικάνικη κουζίνα.
ΧΡΗΣΗ: Για στήθος κοτόπουλο, beef strips.
ΟΔΗΓIΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ: Θα χρειαστείτε:
500γρ. κοτόπουλο στήθος λωρίδες
35γρ. Fajita Seasoning
1 κρεμμύδι (ζουλιέν)
1 πράσινη πιπεριά (ζουλιέν)
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη (ζουλιέν)
Σοτάρετε το κοτόπουλο. Στη συνέχεια σοτάρετε τα λαχανικά. Προσθέστε πάλι το κοτόπουλο στο τηγάνι και ρίχνετε το Fajita Seasoning.
ΣΥΣΚΕΥΑΣIΑ: Σακoύλα αλoυμιvίoυ /ΡΕ με καθαρό περιεχόμεvo 1 κιλό.
ΣΥΣΤΑΣΗ: Εκχύλισμα μπαχαρικών (σε φορέα ζάχαρη), άρωμα (περιέχει ΣΟΓΙΑ, άρωμα καπνιστών τροφίμων) (σε φορέα αλάτι), αφυδατωμένα λαχανικά, φρυγανιά (αλεύρι ΣΙΤΟΥ, αλάτι), μέσα οξίνισης (διοξεικό νάτριο, κιτρικό οξύ), τριμμένα μπαχαρικά.
Κατηγορίες αρώματος (Σύμφωνα με τον Κανονισμό 1334/2008/ΕΚ): φυσικό αρωματικό παρασκεύασμα, άρωμα θερμικής επεξεργασίας, άρωμα καπνιστών τροφίμων.
Περιέχει ως τεχνολογικό βοήθημα φυτική ίνα, του οποίου δεν απαιτείται η αναγραφή στην σύσταση (Άρθρο 11, παρ. 5(γ)iv του ΚΤ&Π).
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Διατηρείται καλά κλεισμένο σε ξηρό (σχετική υγρασία 50-70%) και δροσερό μέρος (6-25οC) μέχρι 12 μήνες. Διαφορετικά να αναλωθεί κατά προτίμηση μέσα σε 6 μήνες. Αφού ανοιχτεί η σακούλα να αναλωθεί μέσα σε ένα μήνα.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ: