Beef Fajita

ΥΛΙΚΑ

• 500 γρ μοσχάρι, κιλότο
• 1 κίτρινη πιπεριά
• 1 κόκκινη πιπεριά
• 1 πράσινη πιπεριά
• 1 κρεμμύδι
• 3 κ.σ. ελαιόλαδο
Fajita Seasoning Eldorado – 35 γρ. (τρεις κοφτές κουταλιές της σούπας)
• 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
• 300 γρ sour cream
• 6 τορτίγιες
• 150 γρ. μείγμα τριμμένων τυριών

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες, το κρεμμύδι ζουλιέν και τα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν.
Αφαιρούμε από το τηγάνι και μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
Τοποθετούμε το τηγάνι πάλι στη φωτιά.
Κόβουμε το κιλότο σε λεπτές λωρίδες και το βάζουμε στο τηγάνι. Ψήνουμε για 5-6 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα και να ψηθεί.
Όταν το κρέας είναι έτοιμο βάζουμε τις πιπεριές και τη σκόνη Fajita Seasoning Eldorado στο ίδιο τηγάνι και ανακατεύουμε.
Μεταφέρουμε σε ένα μπολ και αφήνουμε στην άκρη.
Βάζουμε τις τορτίγιες σε μία πετσέτα και τις ραντίζουμε με λίγες σταγόνες νερό. Τυλίγουμε και τις βάζουμε στον φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα στα 800 Watt.
Παίρνουμε μία τορτίγια και βάζουμε 2 κ.σ. από το κρέας με τις πιπεριές, 2 κ.σ. από τη ξινή κρέμα γάλακτος, λίγο τυρί τριμμένο, 1 κ.σ. ντομάτα τριμμένη και τυλίγουμε.

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies