Spinach Pesto
Για ζυμαρικά, σάντουιτς ή ντιπ.
ΥΛΙΚΑ
- Σπανάκι – 200 γρ.
- Καυτό νερό - 300 γρ.
- Σάλτσα Τυριού Parmesan Mιξ - 200 γρ.
- Σκόρδο – 2 σκελίδες
- Olivo Βασιλικό (Basilico) - 1 κουταλιά του γλυκού
- Ελαιόλαδο - 1 κουταλιά της σούπας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το Parmesan Mιξ με το νερό που βράσαμε και χτυπάμε με το σύρμα να γίνει μια λεία, παχύρευστη κρέμα.
Βάζουμε την κρέμα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά σε ένα blender και τα λιώνουμε να γίνει μια λεία, ομοιόμορφη πράσινη πάστα.