Char Siu Sauce
ΥΛΙΚΑ
- 1/4 φλιτζανιού Σάλτσα Σόγιας
- 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
- 1 κουταλιά του γλυκού Chinese Five Spice Five Spice
- 1 κουταλιά της σούπας ξύδι
- 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτα
- 1 κουταλιά της σούπας μέλι
- 1 κουταλιά του γλυκού Stabi Μάγια Μάγια
- 1/2 φλιτζάνι νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το Chinese Five Spice και με το Stabi Μάγια.
Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά και προσθέτουμε το μίγμα από σκόνες.
Βράζουμε τη σάλτσα για λίγα δευτερόλεπτα.
Αφού κρυώσει, αλείφουμε με την σάλτσα τα χοιρινά παϊδάκια και τα ψήνουμε αργά στο φούρνο.