Cheddar Sauce with Mustard
Καταπληκτικός συνδυασμός παραδοσιακού και παράλληλα μοντέρνου για σουβλάκι με πίτα και γύρο χοιρινό ή κοτόπουλο.
ΥΛΙΚΑ:
Σάλτσα Τυριού Cheddar έτοιμη 80%
Μουστάρδα έτοιμη (σκεύασμα- όχι σκόνη ) 20%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ετοιμάστε την σάλτσα τυριού Cheddar:
Σάλτσα Τυριού Cheddar Μιξ 400 γρ
Νερό 600 γρ
Ρίξτε καυτό νερό σε ένα μπολ και από πάνω την σκόνη τυριού. Ανακατέψτε με ένα σύρμα να γίνει μία λεία σάλτσα.
Στη συνέχεια προσθέστε τη μουστάρδα και ανακατέψτε.
ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ:
Προσθέσετε και 10% Very Hot Chili Sauce για πικάντικη γεύση και ωραίο χρώμα.