Herbed Sauce for Grilled Shrimp
Οι γαρίδες στην σχάρα γίνονται ξεχωριστό πιάτο Μεσογειακό με αυτή την απλή σάλτσα.
ΥΛΙΚΑ:
Για 1 κιλό γαρίδες μεγάλες με το κέλυφος
• Ντοματίνια - 10 κομμένα σε κύβους
• Μαϊντανό ψιλοκομμένο - 10 γρ
• Άνηθο κομμένο - 10 γρ
• Ελαιόλαδο - 4 κουταλιές της σούπας
• Νερό κρύο - ½ Λίτρο
• Ζωμό Γαρίδα King -10 γρ ( 1 κουταλιά της σούπας )
• Δεσίνα Ζεστή - 20 γρ ( 2 κοφτές κουταλιές της σούπας )
• Greek Fivespice - 1 γρ ( στη μύτη του κουταλιού του γλυκού )
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε βαθύ τηγάνι, βάλτε το ελαιόλαδο να κάψει και στην συνέχεια προσθέστε τα ντοματίνια και τα μυρωδικά να μαραθούν.
Διαλύστε στο νερό το Νόστι Ζωμό Γαρίδας, το Greek Fivespice και τη Δεσίνα Ζεστή.
Προσθέστε τα στο τηγάνι με τα μαραμένα μυρωδικά.
Ανακατεύοντας περιστασιακά αφήστε να σιγοβράσει για 3 – 4 λεπτά ώστε να χυλώσει.
Με την σάλτσα αυτή περιχύνετε τις ψημένες γαρίδες μέσα στην πιατέλα σερβιρίσματος.