Aegean Fish Soup with Saffron

ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες)

• ½ κιλό ψάρι
• 2 πατάτες
• 4 καρότα
• ένα κλωνάρι σέλινο
• 2 ντομάτες
• 1 κρεμμύδι
Fond de Poisson - 20 γρ. (δυο κουταλιές της σούπας)
Saffron Sense – 4 γρ. (ένα γεμάτο κουταλάκι του γλυκού)
• Νερό – 1 λίτρο
• 5 κουταλιές της σούπας λάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Διαλύουμε το Fond de Poisson και το Saffron Sense στο νερό.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα όλα τα λαχανικά: το κρεμμύδι χαραγμένο σταυρωτά, τις ντομάτες χαραγμένες σταυρωτά, τις πατάτες κομμένες στα 4, τα καρότα ολόκληρα και το σέλινο.
Επάνω στα λαχανικά τοποθετούμε το ψάρι.
Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το νερό και βράζουμε για 35΄.
Βγάζουμε το ψάρι σε μια πιατέλα.
Πολτοποιούμε τα λαχανικά και βάζουμε το ψάρι από πάνω και σερβίρουμε.

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies