Aegean Fish Soup with Saffron
ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες)
• ½ κιλό ψάρι
• 2 πατάτες
• 4 καρότα
• ένα κλωνάρι σέλινο
• 2 ντομάτες
• 1 κρεμμύδι
• Fond de Poisson - 20 γρ. (δυο κουταλιές της σούπας)
• Saffron Sense – 4 γρ. (ένα γεμάτο κουταλάκι του γλυκού)
• Νερό – 1 λίτρο
• 5 κουταλιές της σούπας λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Διαλύουμε το Fond de Poisson και το Saffron Sense στο νερό.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα όλα τα λαχανικά: το κρεμμύδι χαραγμένο σταυρωτά, τις ντομάτες χαραγμένες σταυρωτά, τις πατάτες κομμένες στα 4, τα καρότα ολόκληρα και το σέλινο.
Επάνω στα λαχανικά τοποθετούμε το ψάρι.
Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το νερό και βράζουμε για 35΄.
Βγάζουμε το ψάρι σε μια πιατέλα.
Πολτοποιούμε τα λαχανικά και βάζουμε το ψάρι από πάνω και σερβίρουμε.