Courgette Tempura
Φτιάχνετε τηγανητά κολοκυθάκια με μια κρούστα τραγανή χωρίς να στάζει λάδι.
ΥΛΙΚΑ
• 5 κολοκυθάκια (περίπου 1 κιλό)
• Κουρκούτι Tempura – 200 γρ
• Νερό – 300 γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φτιάχνετε το κουρκούτι ανακατεύοντας το Κουρκούτι Tempura με το νερό.
Κόβετε τα κολοκυθάκια σε ροδέλες.
Βουτήξτε τες στο κουρκούτι.
Τηγανίστε σε καυτό ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν και τα αφήνετε να σταθούν σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας πριν τα σερβίρετε.
Συνοδεύετε με Σάλτσα Σόγιας σε μπολάκι για να τα βουτάτε.
ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ
Με το ίδιο τρόπο μπορούμε να τηγανίσουμε μπρόκολο, μανιτάρια, καρότα και γλυκοπατάτες.