Courgette Tempura

Φτιάχνετε τηγανητά κολοκυθάκια με μια κρούστα τραγανή χωρίς να στάζει λάδι.

ΥΛΙΚΑ

• 5 κολοκυθάκια (περίπου 1 κιλό)
Κουρκούτι Tempura – 200 γρ
• Νερό – 300 γρ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Φτιάχνετε το κουρκούτι ανακατεύοντας το Κουρκούτι Tempura με το νερό.
Κόβετε τα κολοκυθάκια σε ροδέλες.
Βουτήξτε τες στο κουρκούτι.
Τηγανίστε σε καυτό ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν και τα αφήνετε να σταθούν σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας πριν τα σερβίρετε.
Συνοδεύετε με Σάλτσα Σόγιας σε μπολάκι για να τα βουτάτε.

ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ

Με το ίδιο τρόπο μπορούμε να τηγανίσουμε μπρόκολο, μανιτάρια, καρότα και γλυκοπατάτες.

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies