Shrimp Carbonara

ΥΛΙΚΑ: για ½ κιλό μακαρόνια (ένα πακέτο)

• Γαρίδες καταψυγμένες μεσαίες καθαρισμένες - 500 γρ.
• Αρακάς καταψυγμένος - 1 φλιτζάνι
• Eλαιόλαδο - 2 κουταλιές της σουπας
• Βούτυρο - 2 κουταλιές της σούπας
• Κρεμμύδι ψιλοκομμένο - 1 μικρό
• Σκόρδο ψιλοκομμένο - 1 σκελίδα
• Kρύο νερό - 300 γρ
Ζωμό Γαρίδα King - 5 γρ. (ένα κουταλάκι του γλυκού)
Carbonara Μιξ - 100γρ.
• Τυρί Παρμεζάνα τριμμένη - ½ φλιτζάνι
• Ρίγανη 1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού
• Λίγο μαύρο πιπέρι
• Λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Αποψύξτε τις γαρίδες και των αρακά.
Βράστε και σουρώστε τα μακαρόνια. Σε βαθύ τηγάνι, βάλτε το βούτυρο να λιώσει και σε δυνατή φωτιά σοτάρετε της γαρίδες για 5 λεπτά ( έως ότου αλλάξουν χρώμα ).
Βγάλτε τις γαρίδες από το τηγάνι, βάλτε το ελαιόλαδο να κάψει και τσιγαρίστε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 5 λεπτά να μαλακώσουν.
Προσθέστε το Ζωμό Γαρίδας και την Carbonara Mιξ στο νερό και χτυπήστε με το σύρμα να γίνει μια λεία κρέμα carbonara. Προσθέστε το στο τηγάνι να ζεσταθεί.
Ρίξτε όλα μαζί τα υλικά στο βαθύ τηγάνι με τα μακαρόνια και τις γαρίδες και ανακατέψτε θερμαίνοντας για ακόμα 2 λεπτά.
Ανακατέψτε μαζί το τυρί, ρίγανη, πιπέρι και μαϊντανό και πασπαλίστε πάνω στα μακαρόνια. Σερβίρετε αμέσως.

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies