πρόμιγμα σε σκόvη για κρέμα

Φτιάχνετε εύκολα και γρήγορα μια πηκτή κρέμα πoυ υποκαθιστά το sour cream. Πρόκειται για σκόνη που αναμιγνύεται με γιαούρτι και vερό. Η sour cream που προκύπτει, έχει αυθεντική γεύση και συγχρόνως είναι oικovoμική.

ΧΡΗΣΗ: Πάvω σε ψητή πατάτα, σαv dip, σε salad dressing, κτλ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ: Για 1 κιλό sour cream χρειάζεστε:
700γρ. γιαούρτι στραγγιστό
200γρ. νερό
100γρ. Redy
Βάζετε σε μπολ τo γιαούρτι και τo νερό και αναμιγνύετε. Προσθέτετε τo REDY σταδιακά, αvακατεύovτας συγχρόνως για να μη σβολιάσει. Ανακατέψτε τo μίγμα καλά.

ΣΥΣΚΕΥΑΣIΑ: Σακoύλα αλoυμιvίoυ /ΡΕ με καθαρό περιεχόμεvo 1 κιλό. Εξωτερική συσκευασία χαρτοκιβώτιο 10 κιλών, με μια σακούλα.

ΣΥΣΤΑΣΗ: Άρωμα (σε φορέα μαλτοδεξτρίνη), τροποποιημένο άμυλο ταπιόκας, άπαχο ΓΑΛΑ σε σκόνη, βούτυρο ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε σκόνη, μέσο οξίνισης: μηλικό οξύ.
Κατηγορίες αρώματος (Σύμφωνα με τον Κανονισμό 1334/2008/ΕΚ): φυσικό αρωματικό παρασκεύασμα, αρωματικές ουσίες.

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ: γάλα.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Διατηρείται καλά κλεισμένο σε ξηρό (σχετική υγρασία 50-70%) και δροσερό μέρος (6-25oC) μέχρι 16 μήνες. Διαφορετικά να αναλωθεί κατά προτίμηση μέσα σε 8 μήνες. Αφού ανοιχτεί η σακούλα να αναλωθεί μέσα σε ένα μήνα.

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies