μίγμα σε σκόνη για σάλτσα
Είναι έτοιμο μίγμα για σάλτσες κρέατος τύπου demi glace με σκούρο καστανό χρώμα, που δίνει το μαυρισμένο βούτυρο. Ζελάρει ελαφρά, τόσο ώστε να κάνει glace.
ΧΡΗΣΗ: Για σάλτσα τύπου demi glace,.sauce brunes, jus de roti lie, σάλτσες κρέατος, διάφορες σκούρες σάλτσες.
ΟΔΗΓIΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ: για 1 κιλό σάλτσα. Προσθέστε
90 γρ. DEMI GLACE
1 λίτρο νερό κρύο
Σιγοβράστε για 3-5 λεπτά.
ΣΥΣΤΑΣΗ: Άμυλο (ΣΙΤΟΥ, αραβοσίτου), εκχυλίσματα μπαχαρικών και λαχανικών (σε φορέα μαλτοδεξτρίνη), φυτικό λίπος (ινδικής καρύδας), αλάτι, σάλτσα ΣΟΓΙΑ σε σκόνη, αφυδατωμένα λαχανικά (κρεμμύδι, πράσο, τομάτα, ΣΕΛΙΝΟ, καρότο, σκόρδο), ενισχυτικό γεύσης: γλουταμινικό νάτριο, φυσικό άρωμα βοδινού, πηκτικό: κόμμι γκούαρ , χρωστική: καραμέλα.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Σακoύλα αλoυμιvίoυ/ ΡΕ με καθαρό περιεχόμεvo 1 κιλό.
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Διατηρείται καλά κλεισμένο σε ξηρό (σχετική υγρασία 50-70%) και δροσερό μέρος (6-25 °C) μέχρι και 18 μήνες. Διαφορετικά να αναλωθεί κατά προτίμηση σε 9 μήνες. Αφού ανοιχτεί η σακούλα να αναλωθεί μέσα σε ένα μήνα.