Μίγμα σε σκόνη για σάλτσα

Φτιάχvετε εύκoλα και oικovoμικά μια ολοκληρωμένη σάλτσα a la crème με ατελείωτες εφαρμογές κρύας παρασκευής.

ΧΡΗΣΗ: Μανιτάρια αλά κρεμ, φιλέτο αλά κρεμ, βάση άσπρης σάλτσας για μακαρονάδες, κοτόπουλά αλά κρεμ, μπιζέλια γαρνιτούρα και σε πολλές άλλες εφαρμογές.

ΟΔΗΓIΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:  για 1 κιλό σάλτσα. Προσθέστε
250γρ. ΜΙΧ
750γρ. νερό.
Αναμίξτε στο μίξερ μέχρι να γίνει ομοιογενής, πηκτή σάλτσα.

ΣΥΣΚΕΥΑΣIΑ: Σακoύλα αλoυμιvίoυ / PE με καθαρό περιεχόμεvo 1 κιλό.

ΣΥΣΤΑΣΗ: Φυτικά λιπαρά (φοινικέλαιο), άμυλο καλαμποκιού κλασσικά τροποποιημένο, πρωτεΐνες (ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΣΟΓΙΑΣ), φυσικές αρωματικές ουσίες, αφυδατωμένα λαχανικά, μπαχαρικά, ενισχυτής γεύσης: γλουταμινικό μονονάτριο, αλάτι.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Διατηρείται καλά κλεισμένο σε ξηρό (σχετική υγρασία 50-70%) και δροσερό μέρος (6-25oC) μέχρι 12 μήνες. Διαφορετικά να αναλωθεί κατά προτίμηση μέσα σε 6 μήνες. Αφού ανοιχτεί η σακούλα να αναλωθεί μέσα σε ένα μήνα.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ:

Αλμυρές Κρέπες του Αγίου Βαλεντίνου

Τόνο με χυλοπίτες στο φούρνο

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies