μίγμα σκόνη για σάλτσα
Ένα ολοκληρωμένο μίγμα σε σκόνη για την παρασκευή μιας κρεμώδης σάλτσας ψαριού, ελαφριάς και νόστιμης. Η ισορροπημένη γεύση των λαχανικών (κρεμμύδι, καρότο, σέλινο) ενισχύονται από το άσπρο πιπέρι, δίνοντας στο ψάρι και τα θαλασσινά σας ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα.
ΧΡΗΣΗ: Για σάλτσες ψαριού, λεμονάτες σάλτσες και άλλες σάλτσες για ψάρια και οστρακοειδή, γλασάρισμα ψαριού.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ: Για 1 κιλό σάλτσα χρειάζεστε
100γρ. σκόνη
1 λίτρο κρύο νερό.
Αναμίξτε τα υλικά. Θερμαίνετε σε χαμηλή θερμοκρασία το μίγμα ωσότου να βράσει και το αφήνετε για τρία (3) λεπτά περίπου.
ΣΥΣΚΕΥΑΣIΑ: Σακoύλα αλoυμιvίoυ /PE με καθαρό περιεχόμεvo 1 κιλό.
ΣΥΣΤΑΣΗ: Τροποποιημένο άμυλο, φυτικά λιπαρά (φοινικέλαιο), ορός ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε σκόνη, μαλτοδεξτρίνη, άμυλο (αραβοσίτου), εκχυλίσματα ΨΑΡΙΩΝ και ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΩΝ, αλάτι, ενισχυτής γεύσης: γλουταμινικό νάτριο, αφυδατωμένα λαχανικά (κρεμμύδι, καρότο, ΣΕΛΙΝΟ), μπαχαρικά, πηκτικό : ξανθάνη.
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Διατηρείται καλά κλεισμένο σε ξηρό (σχετική υγρασία 50-70%) και δροσερό μέρος (6-25 C) μέχρι 12 μήνες. Διαφορετικά να αναλωθεί κατά προτίμηση μέσα σε 6 μήνες. Αφού ανοιχτεί η συσκευασία να αναλωθεί μέσα σε ένα μήνα.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ: