μίγμα για ζωμό σε σκόνη
Με το ΖΩΜΟ ΓΑΡΙΔΑ KING μπορείτε να δώσετε γνήσια γεύση και άρωμα γαρίδας σε ζυμαρικά και ριζότο. Επίσης δίνει ένα φυσικότατο ροζ χρώμα γαρίδας. Ενδείκνυται για επαγγελματικές κουζίνες και catering. Δεν περιέχει συντηρητικά και τεχνητά χρωστικά. Δεν περιέχει γλουτένη.
Η γαρίδα είναι ένα ευαίσθητο συστατικό - για να βγει τρυφερή και να μην χάσει το άρωμα της χρειάζεται ελάχιστο μαγείρεμα. Αλλιώς η σάρκα της σκληραίνει μέχρι να καταλήξει ως άνοστο λάστιχο. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο ΔΕΝ βράζουμε το σώμα των γαρίδων για να γίνει νόστιμο ο ζωμός – βάζουμε ΖΩΜΟ ΓΑΡΙΔΑ KING.
ΧΡΗΣΗ: Για ζυμαρικά θαλασσινών, ριζότο θαλασσινών, πιλάφι με θαλασσινά, paella, σούπες & μπισκ, ψάρι ποσέ, Phad Thai (ταϊλανδέζικα noodles), dumplings και consome για dumplings
ΟΔΗΓIΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ: Χρήση 2%. Βάλετε από 10-30 γρ στο νερό που θα βράσει το ρύζι.
ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ: μαλακόστρακα ,ψάρι, σόγια
ΣΥΣΚΕΥΑΣIΑ: Σακoύλα αλoυμιvίoυ/ ΡΕ με καθαρό περιεχόμεvo 1 κιλό.
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Διατηρείται καλά κλεισμένο σε ξηρό (σχετική υγρασία 50-70%) και δροσερό μέρος (6-25oC) μέχρι 8 μήνες. Διαφορετικά να αναλωθεί κατά προτίμηση μέσα σε 4 μήνες. Αφού ανοιχτεί η σακούλα να αναλωθεί μέσα σε ένα μήνα.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ:
Σάλτσα με Μυρωδικά για Γαρίδες Σχάρας