μίγμα σε σκόνη για σάλτσα
Με τo REDY PHILADELPHIA μπορείτε vα φτιάξετε εύκoλα και γρήγoρα μία λευκή σάλτσα με κρεμώδη υφή και πλούσιο άρωμα τυριού Philadelphia.
ΧΡΗΣΗ: Για cream sauce, sauce γιαουρτιού, σε Philadelphia πίτσα.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ : για 1 κιλό σάλτσα. Προσθέστε
100 γρ. REDY
500 γρ. κρέμα γάλακτος
400 γρ. νερό
Αναμίξτε στο μίξερ μέχρι να γίνει ομοιογενής, πηκτή σάλτσα.
ΣΥΣΚΕΥΑΣIΑ: Σακούλα αλουμινίου/PE με καθαρό περιεχόμενο 1 κιλό. Εξωτερική συσκευασία χαρτοκιβώτιο 10 κιλών.
ΣΥΣΤΑΤIΚΑ: Κρεμότυρο σκόνη [τυρί (ΓΑΛΑ, αλάτι, καλλιέργεια, πυτιά), γιαούρτι (ΓΑΛΑ , καλλιέργεια γιαουρτιού), μαλτοδεξτρίνη], άρωμα (σε φορέα λακτόζη), άμυλο κλασσικά τροποποιημένο, αλάτι (8%), μέσο οξίνισης: γαλακτικό οξύ, πηκτικό: μεθυλοκυτταρίνη.
Κατηγορίες αρώματος (Σύμφωνα με τον Κανονισμό 1334/2008/ΕΚ): φυσικές αρωματικές ουσίες, αρωματικές ουσίες.
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Διατηρείται καλά κλεισμένο σε ξηρό (σχετική υγρασία 50-70%) και δροσερό μέρος (6-25oC) μέχρι 8 μήνες. Διαφορετικά να αναλωθεί κατά προτίμηση μέσα σε 4 μήνες. Αφού ανοιχτεί η σακούλα να αναλωθεί μέσα σε ένα μήνα.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ: