μίγμα σε σκόνη για σάλτσα

Με τo REDY PHILADELPHIA μπορείτε vα φτιάξετε εύκoλα και γρήγoρα μία λευκή σάλτσα με κρεμώδη υφή και πλούσιο άρωμα τυριού Philadelphia.

ΧΡΗΣΗ: Για cream sauce, sauce γιαουρτιού, σε Philadelphia πίτσα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ : για 1 κιλό σάλτσα. Προσθέστε
100 γρ. REDY
500 γρ. κρέμα γάλακτος
400 γρ. νερό
Αναμίξτε στο μίξερ μέχρι να γίνει ομοιογενής, πηκτή σάλτσα.

ΣΥΣΚΕΥΑΣIΑ: Σακούλα αλουμινίου/PE με καθαρό περιεχόμενο 1 κιλό. Εξωτερική συσκευασία χαρτοκιβώτιο 10 κιλών.

ΣΥΣΤΑΤIΚΑ: Κρεμότυρο σκόνη [τυρί (ΓΑΛΑ, αλάτι, καλλιέργεια, πυτιά), γιαούρτι (ΓΑΛΑ , καλλιέργεια γιαουρτιού), μαλτοδεξτρίνη], άρωμα (σε φορέα λακτόζη), άμυλο κλασσικά τροποποιημένο, αλάτι (8%), μέσο οξίνισης: γαλακτικό οξύ, πηκτικό: μεθυλοκυτταρίνη.
Κατηγορίες αρώματος (Σύμφωνα με τον Κανονισμό 1334/2008/ΕΚ): φυσικές αρωματικές ουσίες, αρωματικές ουσίες.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Διατηρείται καλά κλεισμένο σε ξηρό (σχετική υγρασία 50-70%) και δροσερό μέρος (6-25oC) μέχρι 8 μήνες. Διαφορετικά να αναλωθεί κατά προτίμηση μέσα σε 4 μήνες. Αφού ανοιχτεί η σακούλα να αναλωθεί μέσα σε ένα μήνα.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ:

Ρολάκια Κρέπας με Καπνιστό Σολομό

Πίτσα Τέσσερα Τυριά

Ριζότο με Μανιτάρια και Σάλτσα Philadelphia

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies