Σάλτσα τυριού σε σκόνη

Αντικαθιστά τη σάλτσα τυριού σε κονσέρβα με εντυπωσιακά ισοδύναμη ποιότητα. Είναι παχύρρευστη με υποκίτρινο χρώμα και ευχάριστα δυνατό άρωμα Ελβετικού τυριού. Διατηρείται ζεστή σε μπεν-μαρί.

ΧΡΗΣΗ: Σε Steak sandwich, bacon burger, σουβλάκι ή σουτζούκι με πίττα, κεμπάπ, μπρόκολο, κουνουπίδι. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως dip.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ: για 1 κιλό σάλτσα. Προσθέστε
400 γρ. Μιξ
600 γρ. καυτό νερό.
Ανακατεύετε με σύρμα για λίγα λεπτά. Μπορείτε να διατηρήσετε την έτοιμη σάλτσα σε μπεν-μαρί (περίπου 60°C). Αλλιώς, κρυώσετε αμέσως και διατηρήσετε σε ψυγείο (4°C) εφ’ όσον δεν έχει καταπονηθεί, μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο 2 ημέρες.

ΣΥΣΚΕΥΑΣIΑ: Σακoύλα αλoυμιvίoυ /ΡΕ με καθαρό περιεχόμεvo 1 κιλό. Εξωτερική συσκευασία χαρτοκιβώτιο με 10 σακούλες.

ΣΥΣΤΑΣΗ: Φυτικό λίπος σε σκόνη, τυρί σε σκόνη (ΓΑΛΑ, καλλιέργεια τυριού, αλάτι, ένζυμα), λακτόζη (από ΓΑΛΑ), άμυλο κλασσικά τροποποιημένο, πηκτικό μέσο: cmc, φυτική πρωτεΐνη, άρωμα (περιέχει ΣΟΓΙΑ).
Κατηγορίες αρώματος (Σύμφωνα με τον Κανονισμό 1334/2008/ΕΚ): φυσικό αρωματικό παρασκεύασμα, αρωματικές ουσίες

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Διατηρείται καλά κλεισμένο σε ξηρό (σχετική υγρασία 50-70%) και δροσερό μέρος (6-25 oC) μέχρι 8 μήνες. Διαφορετικά να αναλωθεί κατά προτίμηση μέσα σε 4 μήνες. Αφού ανοιχτεί η συσκευασία να αναλωθεί μέσα σε ένα μήνα.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ:

Καπνιστή Σάλτσα Τυριού “Ricardo”

Κρέπες με μανιτάρια και σάλτσα Έμμενταλ

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies