βάση σε σκόνη για σάλτσα
Στιγμιαίο άρτυμα για να καρυκεύσετε το βούτυρο που θα χρησιμοποιήσετε για να παρασκευάσετε το γνωστό πιάτο.
ΧΡΗΣΗ: Εntrecots Cafe de Paris.
ΟΔΗΓIΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Για 1 κιλό καρυκευμένο βούτυρο θα χρειαστείτε:
100γρ. CANTO
900γρ. βούτυρο
Ζυμώστε τα υλικά. Χρησιμοποιείστε το βούτυρο για να καρυκεύσετε την κρέμα γάλακτος με την οποία φτιάχνετε τη σάλτσα.
ΣΥΣΚΕΥΑΣIΑ: Σε σακoύλα αλoυμιvίoυ/ PE με καθαρό περιεχόμεvo 1 κιλό.
ΣΥΣΤΑΤIΚΑ: Αφυδατωμένα λαχανικά, άρωμα (περιέχει ΣΟΓΙΑ, ΨΑΡΙ)[σε φορέα λακτόζη (από ΓΑΛΑ)], εκχυλίσματα λαχανικών (σε φορέα μαλτοδεξτρίνη), τριμμένα μπαχαρικά (περιέχει ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ), εκχυλίσματα μπαχαρικών (σε φορέα αλάτι), μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ.
Κατηγορίες αρώματος (Σύμφωνα με τον Κανονισμό 1334/2008/ΕΚ): φυσικά αρωματικά παρασκευάσματα, άρωμα θερμικής επεξεργασίας.
Περιέχει αντισυσσωματικό Ε551 ως τεχνολογικό βοήθημα του οποίου δεν απαιτείται η αναγραφή στην σύσταση (Άρθρο 11, παρ.5γii του Κ.Τ. & Π.).
ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ: γάλα, μουστάρδα, σόγια, ψάρι.
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Διατηρείται καλά κλεισμένο σε ξηρό (σχετική υγρασία 50-70%) και δροσερό μέρος (6-25oC) μέχρι 12 μήνες. Διαφορετικά να αναλωθεί κατά προτίμηση μέσα σε 6 μήνες. Αφού ανοιχτεί η σακούλα να αναλωθεί μέσα σε ένα μήνα.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ: