μίγμα σε σκόνη για σάλτσα

Φτιάχνετε εύκολα και γρήγορα κρεμώδη, λευκή, λεία, κρύας παρασκευής σάλτσα με γεύση βουτύρου, σκόρδο και κομματάκια μαϊντανού.

ΧΡΗΣΗ: Για ζυμαρικά.

ΟΔΗΓIΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Για 4 κιλά σάλτσα θα χρειαστείτε:
1 Κγ. ΜΙΧ
3 λίτρα νερό
Χτυπήστε με σύρμα τα υλικά για 1 λεπτό, μέχρι η σάλτσα να γίνει πηχτή και κρεμώδης.

ΣΥΣΚΕΥΑΣIΑ: Σε σακoύλα αλoυμιvίoυ/ PE με καθαρό περιεχόμεvo 1 κιλό.

ΣΥΣΤΑΤIΚΑ: Φυτικά λιπαρά (φοινικέλαιο), άμυλο κλασικά τρoπoπoιημέvo, λακτόζη (από ΓΑΛΑ), τυριά σε σκόvη (περιέχει ΓΑΛΑ), εκχυλίσματα μπαχαρικών (σε φορέα αλάτι), αρώματα (σε φορέα μαλτοδεξτρίνη), αφυδατωμένα λαχανικά, ενισχυτής γεύσης: γλουταμινικό μονονάτριο, πηκτικό: κόμμι ξανθάνη.
Κατηγορίες αρώματος (Σύμφωνα με τον Κανονισμό 1334/2008/ΕΚ): φυσικό αρωματικό παρασκεύασμα, αρωματικές ουσίες.

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ: γάλα.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Διατηρείται καλά κλεισμένο σε ξηρό (σχετική υγρασία 50-70%) και δροσερό μέρος (6-25oC) μέχρι 12 μήνες. Διαφορετικά να αναλωθεί κατά προτίμηση μέσα σε 6 μήνες. Αφού ανοιχτεί η σακούλα να αναλωθεί μέσα σε ένα μήνα.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ:

Κοτόπουλο Τετραζίνι

Αλμυρή Κρέπα Κοτόπουλο Alfredo

Πένες με Σπανάκι Αλφρέντο

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies