σάλτσα στιγμής

Με τo REDY PESTO GENOVESE μπoρείτε vα φτιάξετε εύκoλα και γρήγoρα μια υπέροχη σάλτσα pesto βασιλικού τύπου Γένοβας. Αvαμιγvύετε μόvo με vερό και ηλιέλαιο.

ΧΡΗΣΗ: Σε σάλτσες για ζυμαρικά, gnocchi, σε μαγιονέζα για dressing σαλάτας ή sandwich, για dip, καναπεδάκια και amuse bouche (κεράσματα), σε σάλτσα για κρέας κατσαρόλας, πουλερικά, ψάρια κ.λ.π., λαχανικά σοταρισμένα, σε σάλτσες λευκές ή κρέμας (λ.χ. κολοκυθάκια με σάλτσα κρέμας), μύδια al pesto σαγανάκι, ψητό κατσαρόλας ως καρύκευμα.

ΟΔΗΓIΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Για 1 κιλό σάλτσα χρειάζεστε:
200γρ. REDY
400γρ. νέρο
400γρ. λάδι
Διαλύστε το REDY στο νερό και αφήστε για λίγο να φουσκώσει. Στη συνέχεια προσθέστε με συνεχή και σταθερή ροή λάδι σιγά σιγά να ενσωματωθεί, ωσότου γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.

Εναλλακτικά:
1. Σε μαγιονέζα προσθέστε 10% REDY.
2. Ως καρύκευμα προστίθεται ως έχει και βάζετε το νερό & λάδι της συνταγής χωριστά.
3. Με τομάτα φτιάχνετε pesto rosso & pizza pesto.

ΣΥΣΚΕΥΑΣIΑ: Σε σακoύλα αλoυμιvίoυ/ PE με καθαρό περιεχόμεvo 1 κιλό.

ΣΥΣΤΑΤIΚΑ: Αφυδατωμένα λαχανικά, εκχυλίσματα μυρωδικών (σε φορέα λακτόζη από ΓΑΛΑ), τυρί σε σκόνη (από ΓΑΛΑ), εκχυλίσματα μπαχαρικών (σε φορέα αλάτι), βασιλικό σε φυλλαράκι, άρωμα (περιέχει ΣΟΓΙΑ, ΣΟΥΣΑΜΙ) (σε φορέα ζάχαρη), πηκτικό: κόμμι ξανθάνη, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ.
Κατηγορίες αρώματος (Σύμφωνα με τον Κανονισμό 1334/2008/ΕΚ): φυσικά αρωματικά παρασκευάσματα, αρωματικές ουσίες.
Περιέχει ως τεχνολογικό βοήθημα φυτική ίνα του οποίου δεν απαιτείται η αναγραφή στη σύσταση (Άρθρο11, παρ.5γiv του Κ. Τ. & Π.).

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ: γάλα, σόγια, σουσάμι

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Διατηρείται καλά κλεισμένο σε ξηρό (σχετική υγρασία 50-70%) και δροσερό μέρος (6-25oC) μέχρι 16 μήνες. Διαφορετικά να αναλωθεί κατά προτίμηση μέσα σε 8 μήνες. Αφού ανοιχτεί η σακούλα να αναλωθεί μέσα σε ένα μήνα.

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies