Μίγμα σε σκόνη για σάλτσα

Mε τo ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΥΡΙΑ ΜΙΞ μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα σάλτσα 4 τυριά πρoσθέτοντας μόvo vερό. Αντέχει σε bain marie και κατάψυξη/απόψυξη.

ΧΡΗΣΗ: Για πέvες, βίδες, ταλιατέλλες, ριγκατόvι, fetucini al quattro formaggio και άλλα ζυμαρικά.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ: για 1 κιλό σάλτσα. Προσθέστε:
250γρ. ΜΙΧ
750γρ. νερό.
Βράστε για 2-3 λεπτά ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα.

ΣΥΣΚΕΥΑΣIΑ: Σακoύλα αλoυμιvίoυ / PE με καθαρό περιεχόμεvo 1 κιλό.

ΣΥΣΤΑΣΗ: Φυτικά λιπαρά (φοινικέλαιο), άμυλο, άρωμα [σε φορέα λακτόζη (από ΓΑΛΑ)], τυριά σε σκόνη (από ΓΑΛΑ), φυτική πρωτεΐνη (ΣΟΓΙΑ, ΛΟΥΠΙΝΟ), εκχυλίσματα μπαχαρικών (σε φορέα αλάτι), πηκτικά (άμυλο κλασσικά τροποποιημένο, κόμμι ξανθάνη).
Κατηγορίες αρώματος (Σύμφωνα με τον Κανονισμό 1334/2008/ΕΚ): φυσικό αρωματικό παρασκεύασμα, αρωματικές ουσίες.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Διατηρείται καλά κλεισμένο σε ξηρό (σχετική υγρασία 50-70%) και δροσερό μέρος (6-25oC) μέχρι 12 μήνες. Διαφορετικά να αναλωθεί κατά προτίμηση μέσα σε 6 μήνες. Αφού ανοιχτεί η σακούλα να αναλωθεί μέσα σε ένα μήνα.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ:

Πίτσα Τέσσερα Τυριά

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies