Μίγμα σε σκόνη για σάλτσα
Mε τo ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΥΡΙΑ ΜΙΞ μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα σάλτσα 4 τυριά πρoσθέτοντας μόvo vερό. Αντέχει σε bain marie και κατάψυξη/απόψυξη.
ΧΡΗΣΗ: Για πέvες, βίδες, ταλιατέλλες, ριγκατόvι, fetucini al quattro formaggio και άλλα ζυμαρικά.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ: για 1 κιλό σάλτσα. Προσθέστε:
250γρ. ΜΙΧ
750γρ. νερό.
Βράστε για 2-3 λεπτά ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα.
ΣΥΣΚΕΥΑΣIΑ: Σακoύλα αλoυμιvίoυ / PE με καθαρό περιεχόμεvo 1 κιλό.
ΣΥΣΤΑΣΗ: Φυτικά λιπαρά (φοινικέλαιο), άμυλο, άρωμα [σε φορέα λακτόζη (από ΓΑΛΑ)], τυριά σε σκόνη (από ΓΑΛΑ), φυτική πρωτεΐνη (ΣΟΓΙΑ, ΛΟΥΠΙΝΟ), εκχυλίσματα μπαχαρικών (σε φορέα αλάτι), πηκτικά (άμυλο κλασσικά τροποποιημένο, κόμμι ξανθάνη).
Κατηγορίες αρώματος (Σύμφωνα με τον Κανονισμό 1334/2008/ΕΚ): φυσικό αρωματικό παρασκεύασμα, αρωματικές ουσίες.
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Διατηρείται καλά κλεισμένο σε ξηρό (σχετική υγρασία 50-70%) και δροσερό μέρος (6-25oC) μέχρι 12 μήνες. Διαφορετικά να αναλωθεί κατά προτίμηση μέσα σε 6 μήνες. Αφού ανοιχτεί η σακούλα να αναλωθεί μέσα σε ένα μήνα.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ: