βάση για σάλτσα πίτσας
Παρασκευάζετε σάλτσα που δεν χρειάζεται βράσιμο, ενώ παράλληλα παρουσιάζει το πλεονέκτημα ότι δεν βρέχει το ζυμάρι. Χρησιμοποιήστε το για να δώσετε την πλούσια γεύση των φρεσκοτριμμένων μπαχαρικών και μυρωδικών στην σάλτσα σας.
ΧΡΗΣΗ: Σάλτσα πίτσα (χωριάτικη, μαργαρίτα, θαλασσινών κ.α.), σάλτσα για κατεψυγμένη πίτσα, κέτσαπ με γεύση πίτσα.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ: Για 1 κιλό σάλτσα χρειάζεστε:
300γρ. τοματοπελτέ διπλής συμπύκνωσης
600γρ. νερό
100γρ. REDY
Βάζετε στο μίξερ με σύρμα το τοματοπελτέ και το νερό. Ανακατεύετε ρίχνοντας ταυτόχρονα το REDY.
Εναλλακτικά, χρησιμοποιείστε 100γρ. REDY, 150γρ. πελτέ, 650γρ. κονκασέ και 100γρ. νερό.
ΣΥΣΚΕΥΑΣIΑ: Σε σακούλα αλουμινίου / ΡΕ με καθαρό βάρος 1 κιλό.
ΣΥΣΤΑΣΗ: Τροποποιημένο άμυλο καλαμποκιού, φυσικό αρωματικό παρασκεύασμα (σε φορέα ζάχαρη), αλάτι, αφυδατωμένα λαχανικά, μπαχαρικά, πηκτικό: κόμμι γκούαρ.
ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ: -
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Διατηρείται καλά κλεισμένο σε ξηρό (σχετική υγρασία 50-70%) και δροσερό μέρος (6-25oC) μέχρι 16 μήνες. Διαφορετικά να αναλωθεί κατά προτίμηση μέσα σε 8 μήνες. Αφού ανοιχτεί η σακούλα να αναλωθεί μέσα σε ένα μήνα.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ: