Βάση για σάλτσα σε σκόνη

Liaison για σάλτσα βελουτέ. Πρόκειται για μια πολυσάλτσα με υφή βελουτέ. Αποτελεί βάση με την οποία μπορείτε να φτιάξετε 100 διαφορετικές σάλτσες εξαιρετικής ποιότητας γρήγορα και εύκολα μιας και είναι κρύας παρασκευής. Πήζει μεν τις σάλτσες αλλά τις κάνει και κρεμώδεις, λείες και ευχάριστες στο στόμα.

ΧΡΗΣΗ: For veloute σάλτσες και σούπες, πιάτα risotto, milaneza κοτόπουλο, σάλτσα Supreme, αυγολέμονο, καρμπονάρα, au gratin, Ελληνικό σουφλέ (με ψωμί ή ζυμαρικά), άλλες σάλτσες: με κρασί, μουστάρδα, κάρρυ, μανιτάρια, μαϊντανό, Ελληνικά gravy ( λ.χ. αρνάκι με αγκινάρες, μοσχάρι βραστό ). Επίσης για κρεμώδεις σούπες, ψαρόσουπα, κοτόσουπα, κρεμώδη τοματόσουπα.

ΟΔΗΓIΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ: Για 4-8 κιλά σούπα. Χρειάζεστε:
1 κιλό ΣΑΛΤΣΑ ΟΛΑ (VELOUTE)
ζωμό ή χυμό ή γάλα ή άλλο υγρό

Αναμίξτε με σύρμα τη σκόνη με 3 λίτρα υγρό μέχρι να πήξει το μίγμα. Προσθέστε επιπλέον υγρό μέχρι η σύσταση να είναι η επιθυμητή. Ζεστάνετε μέχρι να γίνει η σάλτσα λεία κι βελούδινη.

ΣΥΣΚΕΥΑΣIΑ: Σακoύλα αλoυμιvίoυ /ΡΕ με καθαρό περιεχόμεvo 1 κιλό.

ΣΥΣΤΑΣΗ: Φυτικό λίπος σε σκόνη (φοινικέλαιο), τροποποιημένο άμυλο καλαμποκιού, εκχύλισμα μπαχαρικών (σε φορέα αλάτι), λακτόζη (από ΓΑΛΑ), φυτικές πρωτεΐνες (ΣΟΓΙΑΣ, ΣΙΤΟΥ, ΓΑΛΑΚΤΟΣ), άρωμα (σε φορέα αλεύρι ΣΙΤΟΥ), ενισχυτές γεύσης (γλουταμινικό νάτριο, ριβονουκλεοτίδια), πηκτικό: κόμμι ξανθάνη.
Κατηγορίες αρώματος (Σύμφωνα με τον Κανονισμό 1334/2008/ΕΚ): φυσικό αρωματικό παρασκεύασμα

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ: σιτάρι, γάλα, σόγια

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Διατηρείται καλά κλεισμένο σε ξηρό (σχετική υγρασία 50-70%) και δροσερό μέρος (6-25οC) μέχρι 8 μήνες. Διαφορετικά να αναλωθεί κατά προτίμηση μέσα σε 4 μήνες. Αφού ανοιχτεί η σακούλα να αναλωθεί μέσα σε ένα μήνα.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ:

Μπισκ γαρίδας

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies