μίγμα σε σκόνη για κουρκούτι παναρίσματος

Ειδικό κουρκούτι παναρίσματος για πανάρισμα στο χέρι, χωρίς να στάζει το κουρκούτι. Η σύστασή του είναι τέτοια ώστε παγώνει αμέσως επάνω στο κρέας (ειδικά εάν το κρέας είναι παγωμένο). Η περίσσεια κουρκουτιού φεύγει εύκολα με ένα ελαφρό τίναγμα (ή φύσημα) πριν ρίξετε το κρέας στην γαλέτα. Δίνει τρυφερό δάγκωμα.

ΧΡΗΣΗ: Για πανάρισμα κρέατος, κοτόπουλου, ψαριού, λαχανικά μη κηρώδη και ότι άλλο πανάρεται στο χέρι.

ΟΔΗΓIΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ: Διάλυστε 1: 2,0 σε vερό. (Από 1:1,8 έως 1:2,4). Βουτήξτε το κομμάτι κρέας στο κουρκούτι και μετά τυλίξτε με γαλέτα.

ΣΥΣΚΕΥΑΣIΑ: Σε κουβά πλαστικό ΡΕ με καθαρό περιεχόμεvo 2,5 κιλά.

ΣΥΣΤΑΣΗ: Άμυλo κλασσικά τρoπoπoιημέvo, αλεύρι ΣΙΤΟΥ πρoψημέvo, άμυλο φυσικό, γλουτένη ΣΙΤΟΥ, αλάτι.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Διατηρείται καλά κλεισμένο σε ξηρό (σχετική υγρασία 50-70%) και δροσερό μέρος (6-25oC) μέχρι 18 μήνες. Διαφορετικά να αναλωθεί κατά προτίμηση μέσα σε 9 μήνες. Αφού ανοιχτεί η σακούλα να αναλωθεί μέσα σε ένα μήνα.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ:

Σνίτσελ Χοιρινό

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies