Spinach Spaghetti
Εύκολη και γρήγορη συνταγή, πολύ τυρένια και με κρεμώδη υφή.
ΥΛΙΚΑ: για ½ κιλό μακαρόνια (ένα πακέτο)
- Σπανάκι φύλλα baby – 150 γραμ.
- Κρύο νερό - 300 γρ
- 4 Τυριά ΜιξΤυριά Μιξ - 100 γρ.
- Olivo Σκόρδο (Aglio Olio) - 1 κουταλιά της σούπας
- Πολύ λίγο μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προσθέστε τη σκόνη 4 Τυριά Miξ στο νερό και χτυπήστε με το σύρμα να γίνει μια πηκτή και λεία κρέμα. Αυτή η σάλτσα μπορεί να παραμείνει έτοιμη στο ψυγείο.
Βράστε σε αλατισμένο νερό τα μακαρόνια και σουρώστε τα.
Ρίξετε μέσα τα σπανάκια για να μαραθούν από την θερμότητα των μακαρονιών. Προσθέστε το Olivo Σκόρδο ( Aglio Olio ) και την κρύα σάλτσα και ανακατέψτε λίγο.
Μεταφέρετε σε ένα βαθύ τηγάνι και ζεσταίνετε ανακατεύοντας συνέχεια.
Εάν χρειαστεί, ρίξτε και λίγο νερό από τα μακαρόνια για να ανακατευτούν όλα πιο εύκολα.
Στο τέλος ρίξτε και λίγο μπούκοβο . Σερβίρετε αμέσως.