Saint Valentine’s Day Savory Crepes
ΥΛΙΚΑ ( γέμιση για 4 μερίδες)
• 200 γραμμάρια ζαμπόν σε φέτες
• 600 γραμμάρια κασέρι τριμμένο
• 50 γραμμάρια A la Crème Mix
• 150 γρ. νερό
• 200 γραμμάρια μανιτάρια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φτιάχνετε τη σάλτσα A la Crème ανακατεύοντας τη σκόνη A la Crème Mix με το νερό.
Γεμίζετε τις κρέπες με τυρί κασέρι τριμμένο, ζαμπόν σε φέτες, μανιτάρια και τυλίγετε τις κρέπες σαν κύλινδρο.
Τις βάζετε σε πυρέξ και τις περιχύνετε με σάλτσα Ala Crème. Πασπαλίζετε με τυριά τριμμένα και ψήνετε σε μέτριο φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσουν οι κρέπες.