Mustard Marinated Chicken Thighs

Mustard Marinated Chicken Thighs.png

ΥΛΙΚΑ:                                                                

  • Φιλεταρισμένα Μπούτια Κοτόπουλο - 8 τεμάχια

ΥΛΙΚΑ ΜΑΡΙΝΑΔΑΣ για 1 φλιτζάνι

  • Μάτα Μουστάρδα 60 γρ ( 5 κουταλιες της σουπας )
  • Νερό 100 ml ( ½ φλιτζάνι )
  • Ελαιόλαδοo 1/3 φλιτζάνι

ΥΛΙΚΑ ΣΑΛΤΣΑΣ

  • Μαρινάδα ½ φλιτζάνι
  • Λεμόνι στυμμένο 1 λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Για τη μαρινάδα ανακατέψτε καλά Μάτα Μουστάρδα με το νερό και προσθέστε το ελαιόλαδο.

Περιλούστε το κοτόπουλο με την μισή μαρινάδα και ανακατέψτε για να πάει παντού.

Αφήστε το για μια ώρα στο ψυγείο.

Ψήστε το κοτόπουλο στη σχάρα .

ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ:

Προσθέστε το χυμό λεμονιού στο άλλο μισό της μαρινάδας.

Περιλούστε το ψημένο κοτόπουλο με τη σάλτσα και διακοσμήστε με μαϊντανό.

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies