Mustard Marinated Chicken Thighs
ΥΛΙΚΑ:
- Φιλεταρισμένα Μπούτια Κοτόπουλο - 8 τεμάχια
ΥΛΙΚΑ ΜΑΡΙΝΑΔΑΣ για 1 φλιτζάνι
- Μάτα Μουστάρδα 60 γρ ( 5 κουταλιες της σουπας )
- Νερό 100 ml ( ½ φλιτζάνι )
- Ελαιόλαδοo 1/3 φλιτζάνι
ΥΛΙΚΑ ΣΑΛΤΣΑΣ
- Μαρινάδα ½ φλιτζάνι
- Λεμόνι στυμμένο 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Για τη μαρινάδα ανακατέψτε καλά Μάτα Μουστάρδα με το νερό και προσθέστε το ελαιόλαδο.
Περιλούστε το κοτόπουλο με την μισή μαρινάδα και ανακατέψτε για να πάει παντού.
Αφήστε το για μια ώρα στο ψυγείο.
Ψήστε το κοτόπουλο στη σχάρα .
ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ:
Προσθέστε το χυμό λεμονιού στο άλλο μισό της μαρινάδας.
Περιλούστε το ψημένο κοτόπουλο με τη σάλτσα και διακοσμήστε με μαϊντανό.