Chicken Cordon Blue

Chicken Cordon Blue.png

ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα):

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για να φτιάξετε το κουρκούτι ανακατέψτε τη σκόνη Κουρκούτι Χειρός με το αντίστοιχο νερό.

Για να φτιάξετε τη σάλτσα Emmental ανακατέψτε τη σκόνη Σάλτσα τυριού Emmental Μιξ με το αντίστοιχο νερό.

Χαράξτε τα φιλέτα οριζοντίως και ανοίξτε τα (σαν φάκελο) χωρίς να τα κόψετε στα δύο. Χτυπήστε τα καλά με το πλατύ μέρος ενός μπαλτά να λεπτύνουν.

Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα και απλώστε μέσα στην εσοχή τους τη σάλτσα Emmental και το ζαμπόν.

Κλείστε τα φιλέτα και στερεώστε τις άκρες με οδοντογλυφίδες.

Αλευρώστε τα φιλέτα, περάστε τα από το κουρκούτι και μετά από την Γαλέτα.

Τηγανίστε τα φιλέτα (έχοντας αφαιρέσει τις οδοντογλυφίδες) μέχρι να πάρουν ένα ωραίο ροδοκόκκινο χρώμα.

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies