Chicken Tetrazzini

ΥΛΙΚΑ

• 1 κοτόπουλο βραστό, ξεκοκαλισμένο
• 500 γρ. σπαγγέτι
• 2 κονσέρβες στραγγισμένα μανιτάρια τεμαχισμένα
• 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
• 1 ποτηράκι κρασιού με λευκό κρασί
• 1 κουταλάκι του γλυκού Ζωμό Κοτόπουλο
• 200 γρ. Alfredo Μιξ
• 800 γρ. νερό
• τυρί σκληρό τριμμένο
• λίγο μαϊντανό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το ψαχνό του κοτόπουλου κομματάκια.
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το Ζωμό Κοτόπουλο και το Alfredo Miξ με το νερό και χτυπάμε με το σύρμα να γίνει μια λεία, παχύρευστη κρέμα.
Σοτάρουμε τα μανιτάρια και το κρεμμύδι σε βούτυρο και σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε την παχύρευστη κρέμα και σιγοβράζουμε για 1 - 2 λεπτά.
Ανακατεύουμε και το κοτόπουλο μέσα στη σάλτσα και τη βάζουμε πάνω στα μακαρόνια.
Γαρνίρουμε με το τριμμένο τυρί και λίγο μαϊντανό.

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies