Hot Wings
ΥΛΙΚΑ:
Φτερούγες από Κοτόπουλο 1 κιλό
Liki Very Hot Chili Sauce 150 γρ
Πούδρα Kentucky Φριτέζας όσο χρειάζεται
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αφαιρέστε τις άκρες από κάθε φτερούγα. Ξεπλύνετε.
Στο Τηγάνι ( Buffalo Wings )
Με ένα πινέλο αλείψτε τις φτερούγες με όλη την σάλτσα Very Hot Chili.
Αλευρώστε τις «βαμμένες» φτερούγες ένα πέρασμα με την Πούδρα Kentucky.
Σε φριτέζα 170°C τηγανίζουμε τις φτερούγες μέχρι να ροδίσουν ( 2 – 3 λεπτά )
Απλώνουμε σε χαρτί κουζίνας να απορροφήσει το λάδι.
Για Dip
Αραιώνουμε 150 γρ την σάλτσα Very Hot Chili με 50 γρ νερό( 3 : 1 ). Σερβίρουμε σε μπολάκια σουφλέ.
Στο Φούρνο
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190° C στον αέρα.
Απλώνουμε λαδόχαρτο σε ένα ταψί. Τοποθετούμε τις φτερούγες στο λαδόχαρτο και ρίχνουμε αλάτι.
Ψήνουμε για 30 λεπτά
Πριν σερβίρουμε τα περιλούζουμε με αραιωμένη ( 3 : 1 ) σάλτσα Very Hot Chili.
ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ:
Αντί για Πούδρα Kentucky μπορείτε να βάλετε αλεύρι για όλες τις χρήσης αναμεμειγμένο με 10% αλάτι.