Chicken with Parmesan Crust

ΥΛΙΚΑ:

• Μπουτάκια από κοτόπουλο – 5 κομμάτια (περίπου 1 κιλό)
Σάλτσα Τυριού Parmesan Μιξ - 100 γρ
Πούδρα Kentucky Φριτέζας - 50 γρ
• Νιφάδες καλαμποκιού – 50 γρ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Θρυμματίζουμε τις νιφάδες καλαμποκιού στο blender και τις ανακατεύουμε με τη Πούδρα Kentucky Φριτέζας.
Βράζουμε τα μπουτάκια από κοτόπουλο και τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν.
Παίρνουμε ένα μπουτάκι, το βρέχουμε με νερό, το περνάμε καλά από τη σκόνη Σάλτσα Τυριού Parmesan Μιξ, το ξαναβουτάμε στο νερό και μετά το καλύπτουμε με το μείγμα από νιφάδες καλαμποκιού με Πούδρα Κentucky Φριτέζας.
Επαναλαμβάνουμε με όλα τα μπουτάκια και τα τηγανίζουμε στη φριτέζα.

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies