Chicken with Parmesan Crust
ΥΛΙΚΑ:
• Μπουτάκια από κοτόπουλο – 5 κομμάτια (περίπου 1 κιλό)
• Σάλτσα Τυριού Parmesan Μιξ - 100 γρ
• Πούδρα Kentucky Φριτέζας - 50 γρ
• Νιφάδες καλαμποκιού – 50 γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Θρυμματίζουμε τις νιφάδες καλαμποκιού στο blender και τις ανακατεύουμε με τη Πούδρα Kentucky Φριτέζας.
Βράζουμε τα μπουτάκια από κοτόπουλο και τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν.
Παίρνουμε ένα μπουτάκι, το βρέχουμε με νερό, το περνάμε καλά από τη σκόνη Σάλτσα Τυριού Parmesan Μιξ, το ξαναβουτάμε στο νερό και μετά το καλύπτουμε με το μείγμα από νιφάδες καλαμποκιού με Πούδρα Κentucky Φριτέζας.
Επαναλαμβάνουμε με όλα τα μπουτάκια και τα τηγανίζουμε στη φριτέζα.