Butter Tsakalof

ΥΛΙΚΑ

• Βούτυρο – 200 γρ.
Δεσίνα Κρύα – 8 γρ (μια γεμάτη κουταλιά του γλυκού)
• Ξινόγαλο – 50 γρ ( 4 κουταλιές της σούπας)
• Σκόρδο τριμμένο – μια μικρή σκελίδα
• Ζαμπόν καπνιστό – μια φέτα ψιλοκομμένη
• Μαϊντανός ψιλοκομμένος – δυο κουταλιές της σούπας
• Αλάτι – ένα κοφτό κουταλάκι του γλυκού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βγάζουμε το βούτυρο από το ψυγείο για 2 – 3 ώρες πριν το δουλέψουμε.
Χτυπάμε στο μίξερ ζαχαροπλαστικής με σύρμα το βούτυρο, το ξινόγαλο και το αλάτι ώστε να σχηματιστεί μια ομοιόμορφη διογκωμένη μάζα.
Προσθέτουμε το σκόρδο, το ζαμπόν και το μαϊντανό και αναμιγνύουμε λίγο στο μίξερ.
Πασπαλίζουμε σταδιακά τη Δεσίνα Κρύα αναμιγνύοντας συγχρόνως.
Παγώνουμε στο ψυγείο.
Σερβίρουμε σε μικρά μπολάκια.

ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ

Είναι επίσης όμορφο πάνω σε μπιζέλια, καρότα κτλ. ή φιλέτο, τουρνεντό κτλ.

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies