Pea Puree

Γαρνιτούρα για ωραία παρουσίαση μπριζόλας, σολωμού στην σχάρα ή για λαυράκι τηγανιτό

ΥΛΙΚΑ:

• Κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο - ½ κρεμμύδι
• Ελαιόλαδο - 1 κουταλιά της σούπας
• Αρακάς καταψυγμένος - 300 γρ
• Πατάτα κομμένη σε φέτες – 1 μεγάλη
• Βούτυρο - 1 κουταλιά της σούπας
• Νερό - ½ λιτρο
Νόστι Ζωμό Λαχανικών - 20 γρ ( 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας )
Δεσίνα Ζεστή - 10 γρ (1 κοφτή κουταλιά της σούπας)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι σε μια αντικολλητική κατσαρόλα. Προσθέτουμε τον αρακά, την πατάτα, το νερό και το Νόστι Ζωμό Λαχανικών.
Βράζουμε όλα μαζί τα υλικά μέχρι η πατάτα να μαλακώσει, περίπου 15 λεπτά. Λιώνουμε τα υλικά σε ένα μπλέντερ προσθέτοντας και το βούτυρο.

ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ:

Α) Αντί για βούτυρο βάλτε κρέμα γάλακτος
Β) Αντί για βούτυρο βάλτε Olivo Βασιλικό

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies