logoh   

μαριvάδα σε σκόvη

Είναι μίγμα σε σκόνη με το οποίο μπορείτε να παρασκευάσετε εύκολα και γρήγορα μαρινάδα με ήπια μουστάρδα, λεμόνι και μυρωδικά, χωρίς γλουταμινικό νάτριο. Δίνει ωραίο οπτικό εφέ με έντονο κίτρινο χρώμα και κομματάκια.

ΧΡΗΣΗ: Σαν μαρινάδα για κοτόπουλο παϊδάκια, πανσέτα, κομματάκια χοιρινά, ψητό χοιρινό, ψαρονέφρι, ντιπ για κοτομπουκιές με βάση τη μαγιονέζα (1%), άλειμμα για σάντουιτς ή σάλτσα για μπριζόλα.

ΟΔΗΓIΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Για 1 κιλό μαρινάδα θα χρειαστείτε:
250γρ. ΜΑΤΑ
450γρ. κρύο νερό
300γρ. λάδι
Αναμίξτε το νερό με το ΜΑΤΑ. Προσθέστε αργά αναμιγνύοντας συγχρόνως το λάδι, για να δημιουργήσουμε ένα γαλάκτωμα-εναιώρημα. Με την μαρινάδα αυτήν αλείφουμε κομμάτια κρέατος πριν το ψήσιμο.

ΣΥΣΚΕΥΑΣIΑ: Σε σακoύλα αλoυμιvίoυ/ PE με καθαρό περιεχόμεvo 2 κιλά.

ΣΥΣΤΑΤIΚΑ: Μπαχαρικά (>65% ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ σκόνη), εκχυλίσματα μπαχαρικών (σε φορέα ζάχαρη), εκχυλίσματα λαχανικών (σε φορέα αλάτι), αρώματα (σε φορέα μαλτοδεξτρίνη), αφυδατωμένα λαχανικά, τροποποιημένο άμυλο, φυτική πρωτεΐνη (ΣΙΤΟΥ), μέσο οξίνισης:κιτρικό οξύ, συντηρητικά (σορβικό κάλιο, βενζοϊκό νάτριο), πηκτικό: ξανθάνη.
Κατηγορίες αρώματος (Σύμφωνα με τον Κανονισμό 1334/2008/ΕΚ): φυσικό αρωματικό παρασκεύασμα, αρωματικές ουσίες.

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ: μουστάρδα, σιτάρι

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Διατηρείται καλά κλεισμένο σε ξηρό (σχετική υγρασία 50-70%) και δροσερό μέρος (6-25oC) μέχρι 12 μήνες. Διαφορετικά να αναλωθεί κατά προτίμηση μέσα σε 6 μήνες. Αφού ανοιχτεί η σακούλα να αναλωθεί μέσα σε ένα μήνα.

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr